28. toukokuuta 2010

i want you to need me

heiheihei vain kaikille!

tänään on ollut mukava päivä. vaikkakin mantsan koe oli failfailfail. kumma kun selvisin sieltä luokasta hengissä. MUTTA posiitivista - vuoden viimeinen koe. kesäloma siis alkakoon! hyvät on kyllä fiilis sen suhteeeeeen, että loma tosiaan alkaa. :---) vielä yksi musatapahtuma koulussa, todistusten jaot ja kirkko. then freedom!
nyt sitten kuuden päivän viikonloppu. KELEPAA.

tänään tein siis kokeen ja sen jälkeen henkailin koululla ihanien immeisten kanssa. ilahdutin myös erästä ihmistä ja itkeskeltiin vähäsen ja muuta suloista. kyllä, minä rakastan kyyneleitä. ne kuin puhdistavat olon, antavan raikkaan ja ihanan olon. kaikenlaiset sellaiset.

kävelin myös kivan pienen puiston läpi napit korvissa. ja käytin ekaa kertaa kreikasta ostamiani ihania pussihousuja. niissä on kukkia!
ostin jäätelön ja kävelin vähän lisää.
sitten menin bussilla kotiin ja söin omenan. ja juttelin erään luultavasti hieman kehitysvammaisen miehen kanssa, hän oli oikein symppis!
sitten minä päätin mennä mummolaan. poimin matkalla voikukan ja laitoin korvan taakse! oli kesäkesäkesäolo.

sitten treenailin biisejä erääseen tapahtumaan mukavan ihmisen kanssa, istuimme myös kahvilla ja juttelimme elämästä. se jos mikä on hienoa.

huhhuh, kun on paljon tapahtunut!
söin myös vähän jättelöä taas ja nyt sitten istuin ja päätin kirjoittaa.

mukavata.

ps. Céline Dion - Pour Que Tu M'Aimes Encore ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti