5. heinäkuuta 2010

to know you

heippadi vain kaikki kaunokaiset siellä!

aurinko paistaa, työpäivä ohi, Spotify, hyvää jutteluseuraa ja uusia silmälasinkehyksiä matkalla luokseni sovitettavaksi! is there more you could ask for?

sain ystävältä suosituksen tällaiseen sivustoon. äärettömän halpoja, hyvälaatuisia ja kauniita kehyksiä. ihan jokamallisia ja värisiä! suomen kielenkin saa ylälaidasta. :---) voit tilata kotiin kokeiltavaksi haluamasi kehykset. ihan loistavaa!

minua harmitti KOVIN että pridet jäi väliin. olin sukulaisen häissä, mutta sielläkin oli ihan äärettömän mukavaa. ihania uusiakin tuttavuuksia, hyvää ruokaa ja musiikkia. onnellinen ja kaunis pari.
ehkä pridet sitten ensi vuonna!

lontoon kuvia ei ole vieläkään - pyydän kovasti anteeksi! pian, pian. :---)

oivoi ja sain niiiiin paljon hyviä musaehdotuksia ja totesin että kyllä Ruotsissa osataan. itselleni uusia ja vähemmän uusia tuttavuuksia ruotsin maalta, mm: Calle Kristiansson, Sophie Zelmani, Amanda Jenssen, Frida Hyvönen, Jenny Wilson, Peaches sekä Annie Norjasta. Ihan loistavaa, tsekkailkaa ihmiset!




ihanainen Sophie Zelmani

ulkona on kuumakuumakuuma välillä ehkä liiankin... eikä farkut ja pitkähihainen paita silloin ole välttämättä se paras vaihtoehto. sanokaa minun sanoneen!

silmissä siintää jo tuleva Tallinan reissu: keskiaikaiset markkinat! siitä tulee jännittävää

ps. rakastan ihmisiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti