23. elokuuta 2010

From this moment on

Nyt on sitten blogin layout vaihdettu - saa kertoa mielipiteitä!

Tänään oli taas syyspäivä, oli kylmä ja satoi vettä. Piti mennä lenkille, mutta näillä ilmoilla? Naah, taidan jättää menemättä. Tänään tajusin että hitto, enhän mä millään laihdutuskuurilla ole, joten kuntokuuri sanana on ehkä vähän liioiteltu. Miten olis elämäntapamuutos? Se ei ole yhtä stressaavan, tiukan eikä hallitsevan kuuloinen.

Tein myös (kasvisten makuisia) nuudeleita ja laitoin niiden sekaan tonnikalaa tomaattisessa kastikkeessa. Yöh, ei ollut hyvää. Lisäksi olen syönyt tänään suklaata. Tuhma minä.

Minulla oli mukavat vaatteet tänään. Ja eilen. Olen taas innostunut laittautumisesta ja pukeutumisesta! Syksy sen kaiken tekee.



Oivoi ja minun tatuointikuumeeni kasvaa vain vuosi vuodelta! Keksin taas yhden uuden jonka tulen ottamaan. Sain inspiksen tästä kuvasta:


...ja päätin ottaa tuon samaisen tekstin jonnekin! Luultavasti ei sama paikka, mutta jonnekin päin kehoa. Tahtootahtootahtoo!

Ihanaa syysiltaa kaikille. Muistakaa rakkaitanne ja hymyilkää kuin ette koskaan enää hymyilisi!

PS. Ajattelin alkaa olemaan parempi bloggaja ja alkaa lisäilemään enemmän kuvia, hih hei!

PPS. KYSYMYKSIÄ TULEMAAN! MEH LOVES TO ANSWER TO THEM!
http://www.formspring.me/comeinoveme
http://www.formspring.me/comeinoveme
http://www.formspring.me/comeinoveme
http://www.formspring.me/comeinoveme
http://www.formspring.me/comeinoveme

4 kommenttia:

  1. ihana!:> kivan syksynen 88) nyt pakotat melkee mutki muuttamaan ulkoasuaa :<<

    VastaaPoista
  2. Aww, kiitos! Ja siis joo, tuollon valmiina varmaan miljoona ylihienoa taustaa, tääki sieltä! Sieltä vaan tutkaileen. :---) En meinannu osata päättää. MM. IHANA NEW YORK -JUTSKAPUTSKA.

    VastaaPoista
  3. Ihana syksyinen tausta. Sait mutkin vaihtamaan hieman enemmän vuodenaikaan sopivampaan. En edes ollu huomannu että näitä pohjia oli valmiina näinkin kivoja.

    VastaaPoista
  4. Oi, kiitos kovasti Nanna!
    Ja joo, se on vissiin aika uus juttu...

    VastaaPoista