18. elokuuta 2010

It ain't the end

Huhhuh, mikä päivä taas takana. Vihaanvihaanvihaan tätä Oulun seudun rakasta bussiliikennettä, Koskilinjoja. Onko se niin pirun hankalaa laittaa aikataulut samalla lailla pysäkkien seinään, nettiin ja aikatauluvihkoseen?! Argh! Nyt onneksi kuitenkin onnellisesti kotona...

Kuuntelen taas Katyn Teenage Dreamia, ja minua pelottaa että entä jos kyllästyn tähän! Tosin en usko sen olevan mahdollista. Katson tätä ihanaa videota ja Katyn mieletön kroppa antaa itsellekin motivaatiota tän liikunta-/ruokaskarppauksen kanssa. Jeah!

Olen myös tässä parina päivänä käynyt H&M :llä ja voi huhhuh, mitten ihania vaatteita siellä onkaan nyt tänä syksynä. Kaikki kuin ...minulle! Nyt selailen niiden nettikauppaa ja harkitsen josko jotain tilaisi kun rahaa saanpi! Niin paljon ihanuuksia ja niin vähän rahaa, nyyh.

Ja voi että ärsyttää, kun taas jäi Vasemmistonuorten kokous väliin. Perse! Aina jotenkin niin hankalaan aikaan minulle ne... yritän kovasti taas aktivoitua!

PS. Antin uusi sinkku on ihana! Ja kuulin että Antti tulee olemaan tulevassa Tanssii Tähtien Kanssa -kisassakin. Ihan mahtavuutta! Ja voi minkä kuvan löysin Antista ja Jipusta... En olekkaan varmaan varmaan maininnut, mutta Jippu todellakin pelasti minut yläasteaikana. Jipun musiikki auttoi unelmoimaan ja jaksamaan.



PPS. ...niin ja anteeksi kun laitan osan vain YouTube -linkkeinä. Osa siis Spotifysta! Kaikki tuntuu kuitenkin löytyvän molemmista. :---)

Heipskukkuu vaan sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti