25. elokuuta 2010

Sä oot niin kaunis tänään

I feel like this is the beginning.
Taas tosi hyvä fiilinki!

Kuuntelen tosiaan Stevietä ja Ellaa, jos joku tuota linkkiä sattui napsaisemaan. Perfection. Really, does it get any better than this?

Koulupäivä oli tänään ihan järjettömän lyhyt. Ja ehkä vähän turhakin. Ensimmäinen tunti oli peruttu opettajien kokouksen takia, joten minulla oli vain yksi tunti koulua - sekin luokan yhteistä musiikkia(=vähän taputtelua ja lauleskelua)! Kävin koulussa siis 9:45-11:00, minkä jälkeen käväisin nopsaa kaupungissa kavereiden kanssa. Käytiin Stockmannin Herkusta hakemassa kaksi patonkia, pikkusia voirasioita, leikkeleitä ja mehua ja mentiin istumaan Deliin. Oli oikein mukava eväsretki!

Sitten oli vuorossa retki entiselle yläasteelleni! Oli jotenkin niin hassua miten paljon siellä oli hälinää, melua, tönimistä sun muuta. Kyllä sen eron yläasteen ja lukion välillä todellakin näkee! Oli ihana nähdä tuttuja ja muutenkin kiva käydä taas vanhassa koulussa!

Täällä satoi taas tänään. Mutta se ei haittaa, minä tykkään sateesta! Tosin piti hakea pyörä aika kaukaiselta pysäkiltä... sekään ei jotenkin haitannut, mikä on todella hassua! Osaan olla yleensä todella kärsimätön, ja nyt sitten yhtäkkiä oonki saanu kärsivällisyyttä! Se on hassua.

Nautin yksinolosta ihan kamalasti. Tuntuu vähän inhottavalta sanoa, mutta harmitti kun äiti tuli jo nyt kotiin. Olis ollut mukava olla ja nautiskella "hiljaisuudesta".

Heipskukkuu vaan sitten kaikille!

PS. Sinä lukijani, kerro kuka olet! Pistät vaan pyörylän tohon kyselyyn oikeelle puolelle. Jänskä tietää että ketäs täällä käy!

PPS. Ihanamussu, uusia kuvia tullut ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti