22. elokuuta 2010

Syksy

Rakastan sadepäiviä. Sitä kun bussi on melkein tyhjä. Sitä kun sade piiskaa kasvoja, iPod täyttää korvani ja mielini Tuomolla ja Jonnalla. Sunnuntai on hidas ja sumuinen, utuinen ja hieman hankala. Sitä kun tietää määränpäässä olevan ihania ja lämpimiä ihmisiä. Sitä kun antaa katseiden ja kylmyyden tulla ihon alle.

Hitaat sunnuntait on jostain syystä asia joista pidän kovin kovin kovasti. Inhottavan ja kamalan ja turhauttavan aamupäivän jälkeen oli ihana lähteä kaupungille, kävellä, katsella ihmisiä ja olla vain.

Huomenna aloitan nyt sitten ihan kunnon "ohjelmoidun" kuntokuurin. Lenkille kolme kertaa viikossa, vaalea leipä pois ja sokerit mahd. vähäisiksi. Saas nähdä miten tässä käy, kaikki peukut pystyyn! ...ja varpaat kans!

Nyt on hyvä fiilis, viimeinen mässyilta tulossa. Leffaa ja mässyä - ei paha. Huominen koulupäivä ei tunnu kamalan pahalta ajatuksena ollenkaan... käytäntöhän on sitten aivan eri.

Olin vähän surumielin, kun kävin tänään kaupassa ja matkalla bussipysäkille käännyin katsomaan yhdelle rakastamistani asuinalueista keskustassa. Olisin niin kovasti halunnut kääntyä sinne kasseineni ja astua mukavaan pieneen omaan koloon. Ehkä joskus.

PS. (olisin tehnyt sanasta 'Jonnalla' myös linkin, mutta Spotify eikä YouTube kumpikaan tarjonneet minulle kappaleita Eilen ja Kasvot Vedessä)

PPS.
pus kaikille!

2 kommenttia:

  1. olet ____________ULTRASÖPÖNASSUNEN_____________ mussoliinirakas<3

    VastaaPoista
  2. Sinä olet megasöpömussukkainen! Raksupossuputte ♥

    VastaaPoista