23. syyskuuta 2010

I like the way you sound in the morning

There's something 'bout the way
The street looks when it's just rained
There's a glow off the pavement


Taylor Swift - Fearless

Another rainy day. Rakastan sadepäiviä, ihan oikeasti. Siinä vaan todellakin on sitä jotain.

Heräsin aamulla ensimmäistä kertaa yhdeksän jälkeen, mutta sitten päätin että no hemmetti, en todellakaan nouse vielä. ...nousin sitten siis puoli yhden aikoihin, heh. Ei tosin mitenkään epätavallista minun vapaapäivinäni. Sen jälkeen aloin valmistella itseäni kahvitteluhetkelle ystäväni kanssa! Niin kuin melkein aina, bussin kanssa oli ongelmaa (ystävääni hienosti siteeraten: Kempele (asuinkuntani) = bussiongelmat) joten soitin sitten kyydin. Bussipysäkkifiiliksiä:




Ja tämän näköisenä lähdettiin kaupunnille...


Anteeksi jos näytän pelottavalta! Ei ollut tarkoitus. Tuo huivi on ihana, hih. En ottanut sen enempää mitään sisävaatekuvia koska a) en jaksanut, b) ne olivat aika tylsät ja c) kuvia on muutenkin jo niin paljon tässä postauksessa! Voin kertoa, että päälläni oli tummat vähän kulutetut farkut, harmaa Melissa Etheridge -t-paita sekä harmaa-musta-raitainen neuletakki. :---)

Kaupunnilla oli jotenkin kamalan muksua, vaikkakin harmaata. Mutta harmauskin voi olla kivaa, eikö? Lisäksi hyvää seuraa = bueno. Hyvällä seurallani oli myös hyvin hieno paita sekä korvakoru! Ja kettureppu! Ja minä söin pizzapatongin, heh. Ehdin ottaa jo haukun ennen kuvan ottoa - hups.
Lempikahvilani tunnelmia:







Tämän ystävän tapaamisen jälkeen oli toisen kanssa pikainen henkailu! Silloin söin myös ja toinenkin söi. :---) Join kahvia kermalla, omnom ja sitten rahkaviinerin (omnom x 2).





Tulomatka menikin mukavasti musan ja ikkunan vesipisaroiden kanssa. Meidän bussikuskimme oli aivan ihana! Yhdelle pysäkille joku poika juoksi niin lujaa ja olin aivan että apua, ja painoin nappiakin jotta se poika ehtisi kun bussi pysähtyi, mutta se oli vielä niin kaukana tulossa. Noh, se ihana kuski kuitenkin odotti! Ja vilkutin kun poistuin itse bussista, niin kuin aina, ja se vilkutti takaisin paljon söpömmin kuin muut kuskit. Mukavaa, kun herttaisiakin kuskeja vielä on. Propsit hänelle!



Hih ja sitten kotiin kävellessä minä sain uuden ystävän! Ainakin toivon että hän on samaa mieltä. Hypin vesilätäköissä ja sitten menin metsän poikki kotiin ja tapasin hänet:


Hän oli oikein suloinen.

2 kommenttia:

  1. Awww Roosa, siulla on ollu ihana päivä! :) Haluan sinun hiuksesi.... ps. haluan myös iPodisi :)

    VastaaPoista
  2. Hih, joo. Kiitos ♥ ...mä et sä oikeesti halua mun hiuksia. :---D Ja kyllä toi iPod on kiva!

    VastaaPoista