13. lokakuuta 2010

I'll hold my breath

Iltaa.

Katson täällä eilen TV2 :selta tullutta Homoiltaa joka nosti suhteellisen suuren kohun. Kyseisen ohjelman jälkeen on tullut mm. otsikoita joissa kerrotaan kirkosta eroamisen lisääntyneen eilisen illan aikana. Oma mielipiteeni sukupuolineutraalista avioliitosta tuskin on kellekkään mysteeri - kannatan sitä tottakai aivan täysillä.
Itse en ole koskaan ollut mitenkään kauhean fanaattinen kirkkohäiden suhteen. Tottakai se olisi ihanaa ja kaunista, mahtavaa alkaa sellaisia järjestämään, muttei henkilökohtaisesti minulle mikään pakko. Olen uskossa ja olisi mahtavaa saada solmia liitto elämänsä rakkauden kanssa Jumalan kasvojen edessä, mutta minkäänlaisena "pakko saada" -asiana en sitä koe. Kyseessä on enemmänkin tasa-arvo -kysymykset.

Noh, nyt vähän ei-niin-vakaviin asioihin, nimittäin pitkästä aikaa päivän asuun. Eilisen illan vaatepostaus (hieman tylsähkö sellainen...) jäi pitkäksi venyneen kaveri-illan jälkeen tekemättä, mutta tässä tämä päivä:



Olen aivan innoissani tästä uudesta paidasta - minusta se on suhteellisen suloinen! Lisäksi hoksasin kaapista Kreikasta ostamani farkut. Ensimmäiset farkkuni kunnon kulutuksilla! Zaran hyllystä ne nappasin. :---) Niille jotka ette ole aikaisempia merkintöjä lukeneet, paita on Ginatricotin.

Tämä päivä oli loppujen lopuksi oikeinkin kiva (mielenkiintoinen kahvittelut Robert's Coffeessa oikein mielettömän ihmisen kanssa!), vaikken saanutkaan asiaani postissa hoidettua.

Nyt takaisin Homoillan pariin!

Pus vaan kaikille taas!


PS. Mitämitämitä?! En minä ole blondi vaikka kuva niin sanookin! Höh.

EDIT// Teille kaikille tiedoksi: tuossa oli yksi ylimääräinen merkintä, hups! Sellainen jossa oli vain otsikko "I" - ehh.

2 kommenttia: