31. lokakuuta 2010

Love makes everything seem so small

Huomenia!

Tänään onkin sitten loman viimeinen päivä, voih. Muuten kouluun palaaminen tuntuu ihan okeilta, ja tietyllä tavalla mukavaltakin, mutta kamalan turhauttavaa sen ruotsin kanssa. Tai siis, tiedän että vaikka kuinka käyn tunneilla, en opi kuin muutaman sanan kerrallaan. Sitten nekin kaikkoavat muististani. Minun on kirjoitettava kyseinen aine, matematiikka ei tule kuulonkaan (sen olenkin jo puolittanut - musiikkilukio), ja kirjoituksiin ei nyt ihan hirvittävän pitkä aika kuitenkaan ole. Tässä vaiheessa tarvitsen oikeasti jo jonkin suuremman voiman apua...

Kuuntelen täällä taas Carrie Underwoodia, saatan olla jo vähän koukussa. Tänään on kolmelta yhdenlainen keikka, kaksi biisiä pitää käydä vetämässä. Ilmeisesti jokin Naistenilta -tyylinen iltama. Seurakunnan, niin kuin yleensäkin.

On hassu fiilis, kun kello on kuitenkin vasta 12 (nousin n. 11:30) ja täällä on hämärää. Okei, sälekaihtimet on kiinni ja valot pois päältä, mutta silti. Tosin, tykkään tästä valaistuksesta. Yksi isompi kynttilä taas palaa tuossa pöydällä. :---)

Kävin vähän aikaa sitten tsekkailemassa Stockmannin jouluosaston alun! Voi että, mitä kaikkea ihanuutta siellä oli... tahtoo sen oman kämpän nyt, nyt, nyt.

Mutta nyt oikein ihanaa päivää kaikille, pitäkää ihana loman viimeinen päivä te, joilla se vielä on

Rakkauvella, Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti