27. tammikuuta 2011

Boom, boom, boom - even brighter than the moon

Päivääiltaa, mitä vain!

Tulin kotiin joku aika sitten ja kotona minua odotti ihana yllätys äidiltä - uusin Seura jonka kannessa Nina Tapio


Ihania kuvia ja ihana juttu. Mahtava idea tuo kun Nina askartelee tähtiä ja laittaa ne taivaalle. ;___; Koska sitähän hän tekee!

Jaksoin tänään taas pitkästä aikaa miettiä että mitä laitan päälleni, meikata ja katsoa peiliinkin. Olen aika tyytyväinen itseeni! Isona syynä tässä tosin saattoi olla se, että menin vasta yhdeksi taas kouluun...
Ensimmäisenä kuvissa näette minun ihanat uudet maiharini jotka ostettiin itseasiassa Halpa-Hallista! Sitten kivan jännästi leikatun (yritin ottaa kuvaa kokonaisuudesta mutta patterit ehtivät loppua ja kamera lenteli pitkin huonetta. Don't ask...) paitani jonka ostin Kreikasta! En yleensä ole mikään glitterin tai paljettien ystävä, mutta tuo oli ihana. Kauppa oli Pull&Bear! Sitten on upeaa pärstä-/silmäkuvaa...




Mietin josko lähtisi vielä kaveraamaan tänään, mutta ei taida olla kyytiä - täytyy siis kehitellä jotain muuta kehittävää tekemistä.
Tarkoituksenani oli myös videoida uusi lauluvideo tänään, mutta ehti mennä jo pimeäksi ulkona - ei siitä tule siis enää mitään. :----( Täytyy olla luonnonvaloa.

Voi olla, että kirjoittelen vielä illemmalla. Siihen asti...

...puspus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti