21. tammikuuta 2011

I'll be waiting, all there's left to do is run

Hei vain kaikki.

Tänään latasin ensimmäisen uuden videon uudelle YouTube -käyttäjätililleni. Vanha nimimerkki oli huono ja halusin aloittaa alusta kunnolla. Jättäkää toki kommenttia sekä Tuben kommenttiboksiin sekä tänne!


Sain tänään maiharit. Olen halunnut maihareita kamalan kauan, ja nämä ovat tosi ihanat! Vähän vain liukkaat. Kävimme myös perheen kanssa syömässä Rossossa, kun äiti aloittaa huomenna laihkarin ja halusi mässätä viimeistä kertaa. ;---) Omnom - oli hyvää ruokaa. Minä söin vuohenjuustobroileria! Ja polentaa.

Nyt tulin sukulaisille yökylään tähän aika lähelle meitä, mutta paikka on vähän niin kuin "maalla" ja täällä olemme aina joulun. Rakas paikka.

Voisin kysyä, että mitä teille kuuluu? Puhun aina vain itsestäni.

P.S. Voi kommentoida myös anonyymisti tuohon kommenttiboksiin - remember!

6 kommenttia:

  1. Olet ihana! Purr. Ja osaat todella laulaa.

    Minulle kuuluu ihan hyvää, kiitos kysymästä. Tulin juuri elokuvaa katsomasta kaverin luota ja oli mukavaista!

    Huomenna saa herätä milloin tykkää.

    VastaaPoista
  2. Purrrr, itse olet ihanat! Sinun blogisi on rakkautta ja oi, kuinka kaikki melkein kaikki asiat sinun kuvauksessa kuulostaa minulta. Ja kiitos kovin!

    Kuulostaa aivan ihanalta. Minäkin haluan katsoa elokuvaa.

    Minä en, kun täytyy olla seitsemäksi viemässä serkun kanssa hänen äitiään ja isäänsä jotain matkaa varten johonkin paikkaan - hämärää!

    VastaaPoista
  3. Awww Roosa ihana, latailehhan lisää lauluja jookosta :) Tykkään kuunnella!

    VastaaPoista
  4. Awww Anniina kiitos! Latailen ehottomasti. :----) Tuo oli tosi epävireistä tän mun sairastelun takia (tosiaan toinen antibioottikuuri just loppu, haha), mutta oli ihan pakko saada äänitellä. Mutta kiva että tykkäät!

    VastaaPoista
  5. Olehyvä! :--) Toivottavasti paranet pian.

    VastaaPoista