28. maaliskuuta 2011

She looks up to heaven and wonders, why love is so cruel

Tänään aamulla minä heräsin, ja aurinko paistoi ihanasti.


Sitten menin käymään mummolla, minkä jälkeen kaupunniin ystävän kanssa kahvilaan istumaan. Sen jälkeen kävin äidin kanssa Stockan Herkussa kaupassa, ahh. Rakastan sitä kauppaa.





Sen jälkeen laitoin äidin hovikuvaajaksi.


Kotiin tultuamme otin upeaa naamakuvaa, koska tänään tykkäsin hiuksistani aika paljon! Suoristin ne ja harjasin aamulla. :---) Niin ja säälittävää vaatekuvaa!



Nyt alan syömään Stockan Herkusta ostettua ihanaa leipää jossa mm. oreganoa ja kirsikkatomaatteja! Niin ja kuuntelen Melissa Etheridgeä. Se nainen on maailman täydellisin. Uusi levy on rakkautta (niin kuin aikaisemmatkin).

Yöhalit kaikille ♥

2 kommenttia:

  1. roosa kysymys jonka oon jo varmasti kysyny ennen mutta, millanen kamera sulla on käytössä? D: iha järkkärikö? jos kyllä niin mikä merkki ja malli?

    VastaaPoista
  2. Joo, oot kysyny, mutta mulla on vaihtunu kamera sen jälkeen! Mulla on Canon Powershot SX130 IS. :---) Ja siis ei ole järkkäri. Periaatteessa pokkari, mutta melko samat ominaisuudet ku järkkärissäki.
    http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2010/08/Canon-PowerShot-SX130-IS-12x-Ultra-Zoom-Camera-flash-e1282578000787.jpg

    VastaaPoista