23. toukokuuta 2011

Don't you know that you are pure delight?

Heiheiheiheihei ja anteeksi! Kamalan, kauhean, hirvittävän pitkä aika on kulunut viime postauksesta. Olen ajatellut blogia joka päivä, mutta aina se kirjoittaminen on vain siirtynyt. I'm so sorry because of that.

Tämän pienoisen "tauon" aikana on tapahtunut kaikenlaista kivaa (ja vähemmän kivaa). Viime päivät ovat olleet naurua, matkakuumetta, itkua, suudelmia, teetä, ystäviä, elokuvia, Starbucksia, koulua, mustaa kynsilakkaa, halauksia, junailua, uudelleen ja uudelleen kultaani rakastumista, musiikkia, yllätyksiä, lentokoneilua, kaupunnia, kesää, hymyjä, haaveita ja iloa. Kaipuuta ja surua.

















Kuvat ovat täysin satunnaisessa järjestyksessä...
Nyt saitte taas maistaa hiukan Roosan elämää - olkaa te hyvät!

Olen pahoillani parista kääntyneestä kuvasta, en ymmärrä, miksi ne tekevät sitä enkä miten vian saa korjattua.

Nyt haen jotain iltapalaa ja alan odottelemaan Täydellisiä Naisia.

Kauniita unia.

P.S. I love you, more than words could ever say. I really do. There's nothing that can compare you.

4 kommenttia:

  1. Gotta ask! Joskus luin jostain että jätät/te ympäriinsä semmosia kivoja post it-lappusia, niin ootkohan mahdollisesti jättäny sellasta Paljekirppiksen sovituskoppiin? Mä nimittäin kävin siellä ja siinä sellainen oli söpön lauseen kera, ajattelin heti että ootkohan sie asialla. :-)

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanaa kun olet tuollaisen bongannut, mutta ei - se ei ole meidän. :-( Meillä on vain neliönmuotoisia lappusia, ja Paljekirppikselle emme kyllä ole niitä jättäny. Pyrimme laittamaan blogiimme aina kuvan lapusta sekä kuvauspaikan.

    P.S. www.sinaoletkaunis.blogspot.com :-)

    VastaaPoista
  3. Pyyntö. Lopeta rakkaus-sanan liikakuluttaminen. Alkaa tuntua pahalta. Merkitys laimenee kun heität sen joka lauseen perään.

    VastaaPoista
  4. Anteeksi, jos se häiritsee. Se vain tulee aivan luonnollisesti. Ja hei, ei tässä postauksessa edes rakkaus -sana tule esille kuin kahdessa lauseessa + yhdessä kuvassa! Mutta, kiitos - yritän ottaa pyyntösi huomioon! :---)

    VastaaPoista