14. huhtikuuta 2012

I fell in love at the seaside

Hei kaikki!

Te jotka seuraatte olette varmasti huomanneet että blogini on kokenut pienimuotoisen tauon. Minulle kuitenkin tuli Formspringiin kyselyä blogistani joten päätin taas yrittää aktivoitua. Pääsyy "lopettamiseeni" oli alkujaan se, ettei Blogspot antanut minun lisätä kuvia kunnolla. Ne siis menivät aina väärään kohtaan vaikka kuinka ne oikein asetin... Nyt kuvienlisäys kuitenkin toimii, yay!

Tänä aikana olen puuhaillut kaikenlaista - matkustellut kullan luo toiselle puolelle Suomea, nauttinut talvesta ja yllätyksellisestä keväästä, tavannut ystäviä, kokenut uusia juttuja, löytänyt paljon ihanaa musiikkia ja uusia ihmisiä. Elämä ei ole ollut helppoa mutta toisaalta, what would be the fun in that? Ikävä on. Itkua on tuherrettu. Nauruja on naurettu. Ahdistusta on koettu. Kaiken tämän jälkeen kuitenkin uskon että kaikelle on syynsä ja asiat järjestyvät. Aina.

Tänä aikana jolloin ette ole minusta kuullut, olen päässyt myös pitkästä aikaa keikkailemaan meidän vanhan bändin kanssa! Gospelia ollaan soiteltu noin viitisen vuotta josta pari vuotta ollaan oltu suhteellisen onnistuneella tauolla minkä jälkeen pistettiin taas lähes originella kokoonpanolla keikkaa pystyyn.
Oli niin maailman mahtavinta taas päästä lavalle ja laulaa sellaisella intohimolla, että huhhuh. Kuvamateriaaliakin mulla on teille tarjota! ;-)








(c) Salla Sillgren
(sallasi)

Tukkatyyli on tuosta keikasta hitusen muuttunut - harmikseni. :-( Jouduin leikkamaan noin 10 cm kuontalostani minkä seuraksena piti pistää yksivärinen tukka. Luultavasti vaalea tosin palaa vielä latvoihin!

Loppuun voisin vielä laittaa Helsinkihehkutusta - löysin sieltä uuden mahtavan nahkarotsin lisäksi punaisen knallihatun äitini serkun kaupasta Helsingistä. Mahtavuutta!
Lisäksi voisin todeta Oulun Bar Becksun olevan oikein mukava paikka - eilen siellä vierailtuani parin ystävän kanssa voin kertoa käyväni uudestaankin. Olihan illan aikana paljon nähtävää, mm. kosinta ja alastomia tanssioita. Hyvä musa!



Love,
Roosa

4 kommenttia:

  1. Hei mitä biisejä te vejätte gospel bändillä? Onko olemassa jotaki muutaki nuottikirjaa ku vaan nsv? :-)

    VastaaPoista
  2. Omia biisejä soitetaan. Tuolla soitettiin yks cover vaihtelun vuoksi, Kari Joben Steady My Heart - upee biisi, kannattaa kuunnella. Alkuaikoina soitettiin NSV :stä paljon, nytkin kun pyydetään.

    VastaaPoista
  3. Aijai! Mahtavuutta että omia biisejä! Oispa kiva nähä teitä livenä! :)

    VastaaPoista
  4. Jep, se on kyllä huippua että on ihan originaalia materiaalia mitä soitella! :-) Ja mä voin yrittää täällä informoida jos on mahista jossain nähdä... Ois kiva tietää kuka sä olet niin vois jutella ihan kunnollakin!

    VastaaPoista