30. lokakuuta 2010

Wheel of the world

Huomenta!

Eilen minä tein sen. Laitoin ilmoittautumislomakkeen Suomen vuoden 2011 Idolsiin. Tiedän, mitä te ehkä ajattelette: "Tuo hakee julkisuutta millä vaan." mutta näin ei ole. Syy, miksi hain X-Factoriin, miksi hain nyt Idolsiin:
rakastan laulamista. Tässä maailmassa ei ole mitään muuta, mitä rakastaisin niin paljon, kuin laulamista ja esiintymistä. Kyllä, huomiotakin. Mutta after all sitä, että saan ilmaista itseäni. Antaa mahdollisimman paljon muille. Minä teen tämän kaiken rakkaudestani ihmisiin, itseeni, maailmaan ja musiikkiin. Minun täytyy jollain keinolla saada laulaa ja esiintyä, muuten en tule olemaan onnellisin mitä voisin olla. I know it.

En tiedä tuleeko Suomen Idols olemaan minulle se oikea juttu, mutta tottakai sitä toivoisi niin. Tottakai se pelottaa, että saisinko olla juuri sitä mitä olen ja haluan. Mutta onhan niitäkin Idols -tähtiä ollut, jotka saavat toteuttaa itseään aivan omalla tavallaan (esim. Anna Puu, Carrie Underwood). + että tänä vuonna Suomen Idolsissa on uusi tuomari, joka toivoo mukaan kuulemma jazz- ja soul-laulajia!
En ole vielä aivan 100% varma, että menenkö koelauluihin, mutta pistin ilmoittautumislomakkeen siksi, että hakuaikaa on vain huomiseen asti.

En aio ns. kuulutella tätä asiaa, mutta halusin jakaa sen blogissani. Jostain tuntemattomasta syystä, haha.

I stood at the bottom of some walls
I thought I couldn't climb
I felt like Cinderella at the ball just running out of time
So I know how it feels to be afraid
Think that it's all gonna slip away
Hold on,
hold on
Here's to you free souls, you firefly chasers
Tree climbers, porch swingers,
air guitar players
Here's to you fearless dancers, shaking walls in your bedrooms
There's a lot of wonder left inside of me and you

Thank God even crazy dreams come true

4 kommenttia:

  1. Vau Roosa! kyllä varmasti menet koelauluihin, pärjäät varmasti ja josset pärjää nii sitte et pärjää. Mutta olispa niiiin hienoa sanoa, kun kaikki on et "OOOOH TUO ROOSA ON NIIIIIIN TAITAVA" sitte ku voitat Idolsin, et "NIIN MÄ TUNNENKII ROOSAN HEHEHE:):):)"

    joo heh :---D

    VastaaPoista
  2. Aww, kiitos Minerva ♥ Sun kommentti merkitsee tosi paljon. Haha, LOL sua. Ei mut oikeesti, ei sitä ees tiiä että pärjäisinkö. Mut joo, totta tuo mitä sanoit. Jossen pärjää, niin on lukuisia muitakin tapoja. Olet mussu.

    VastaaPoista
  3. Oi minäkin mietin pitkään haenko. Kirjoitin hakemuksen puoleenväliin kun suljin ikkunan pettyneenä. Jokin minussa ei riittänyt kirjoittamaan sitä loppuun saakka ja lähettämään. Jokin minussa oli liian heikko silloin. Nyt hieman harmittaa. Mutta laula sinä Roosa koko sydämestäsi, laula minunkin puolesta. Laula koska rakastat laulaa, näytä se kaikki rakkaus muillekin. Näytä se sama mistä minä näin pilkahduksen Raumalla Pursikasinolla. Ei ole väliä voitatko, tai pitääkö ne sinusta. Vain sillä on merkitystä, että teet sen mihin sut on tehty. Laulamaan.

    VastaaPoista
  4. Voi Nannarakas... Kitos kamalasti kaikesta mitä sanoit. Minulle kävi Idolsissa huonosti, mutta se ei estä minua tavoittelemasta unelmaani.
    Kiitos <3 Olet rakas.

    VastaaPoista