9. marraskuuta 2010

I held my breath and said "May I have the next one?"

Heipsansaa vaan kaikille!

Tänään on ollut ihan mukava päivä. Ei mitenkään kamalan erikoinen, mutta mukava. Olin pitkästä aikaa jazz-/bigband -treeneissä, ja sovin laulajaparini kanssa että minä laulan Summertimen (me emme esitä sitä näin hitaana versiona, mutta en voinut olla linkittämättä tätä ko. videota...), hän Polka dots and Moonbeamsin. Yhteisbiisinä vedämme Bluesbrothersista tutun Gimme Some Lovin'in! Meillä on koulun Taiteiden ilta tammikuussa ja siellä esiinnytään. :---) Noiden lisäksi kaksi instrumental -biisiä, joihin minulla taas ei ole osaa eikä arpaa!
Minua jäi vähän harmittamaan, etten saanut tuota Polka dotsia, koska ääneni kuulostaa tosi epäpuhtaalta Summertimen kanssa. Täytyy jutella asiasta vielä toisen laulajan kanssa!

Tässäpä taas tämän päivän turhuudet:

(Haluaisin lisätä vielä eiliseen listaan sen, että rakastan sitä, kun toinen on spontaaninen, niin kuin minäkin! Yllätyksellisiä vetoja ja kaikkea extemporea. That's what I like.)

Day One: Ten things you want to say to ten different people right now.
Day Two: Nine things about yourself.
Day Three: Eight ways to win your heart.

Day Four: Seven things that cross your mind a lot.
Day Five: Six things you wish you’d never done
Day Six: Five people who mean a lot (in no order whatsoever)
Day Seven: Four turn offs.
Day Eight: Three turn ons.
Day Nine: Two smileys that describe your life right now.
Day Ten: One confession.

1. Eräs ihaNainen.
2. Tulevaisuus. Minusta on ihanaa ajatella kaikkea tulevaa ja suunnitella.
3. Musiikki. Laulan ja kuuntelen musiikkia lähes taukoamatta. Lisäksi musiikkilukiolaisena sen ajatteleminen on lähestulkoon pakollista.
4. Tällä hetkellä joulu! Rakastan joulua aivan kamalasti, ja sitä tulee mietiskeltyä usein.
5. Kaikenlaiset ihanat julkimot, hih. Olen kova julkkisihastuja ja kaiken maaliman Céline Dionit ja Meryl Streepit sun muut pyörivät useinkin päässä.
6. Koulu. Mietin vähän, että laitanko tätä ollenkaan, mutta kyllä - minä ajattelen koulua aika usein, vaikken haluaisi. Koulu ei ole tärkein asia elämässäni, ja mietinkin usein, olenko ollenkaan opiskelijaluonne; haluanko enää edes jatkaa opiskeluja tämän jälkeen. Mutta silti stressaan koulua vähän, esim. ruotsin opiskelua.
7. Raha. Yritän jatkuvasti miettiä, mistä saisin hankittua töitä jotta tilin saldo vähän kasvaisi. Raha ei tee onnelliseksi, mutta auttaa paljon.

Minun oli aivan pakkopakko laittaa tänne tämä jumalainen kuva! Tämä on vain kuvakaappaus yhdestä videosta ja aaaaaa voi Luoja! Kaappaus (c) Minervarakkaani.


Merylmusmusmus ♥

Nyt odottelen rakasta Roskuystäväistäni kylään! Teemme wokkivihanneksia ja kanaa. :---) Ostin myös cashwe-suklaata, yay. JA ananas-mandariini -mehua unohtamatta... yhteinen suokkari.

Ehkä päivittelen myöhemmin, ehkä en!

Heips ♥

3 kommenttia: