24. joulukuuta 2010

Tuikkikaa, oi joulun tähtöset

Heiheihei, te ihanaiset!

Tänään on jouluaatto. Oikeasti - tänään! Aamulla ja aamupäivällä, saatika eilen, oli vähän outoa fiilis. Sellainen "eihän se nyt huomenna voi olla" -fiilis. Mutta tämä päivä oli kuitenkin ihana. Vietin sen ja eilisen illan tätini luona, missä on todella paljon meitä muitakin, siis sukulaisiani. Olen täällä vielä yhden yön. Huomenna nokka kohti Raumaa ja siitä jatketaan sitten tyttöystävän luo muualle päin Suomea.
Olo on ihana.

Mitä lahjoja te saitte?

Minä sain mustan kansion (Roosan tärkeille papereille, luki pakettikortissa!), ihanan enkelimukin sekä kahta erilaista teetä, magneetin, Marimekon Kaivo -pyyhkeen, Kaijan uuden Irti -levyn (♥), suklaata, suklaata, suklaata ja suklaata sekä eilen äidiltä ja hänen puolisoltaan videokameran (siinä ainakin ne, mitä muistan). Lisää lahjoja on ilmeisesti vielä tulossa muilta tasoilta... Enempää en vaadi, mutta toki kaikki otetaan vastaan. :---D Nimimerkillä Vastustan materialismia (Y)

Harmittaa, kun ei ole vielä mitään minun kuvaamaani ihanaa joulukuvaa tähän. Mutta olotila on siis oikein ihana (...lukuunottamatta sitä, etten voi olla rakkaani kanssa tällä hetkellä). Tänään valvotaan myöhään ja fiilistellään. :---) Sitten yöjunalla Turkuun, mistä bussilla Raumalle.

Harmi, kun päivitän vasta näin myöhään, mutta: ihanaa, upeaa ja mahtavaa joulua teille kaikille. Uuden vuoden toivotukset ja porinat sitten myöhemmin! Puspus.




[Pictures are from www.weheartit.com.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti