27. joulukuuta 2010

She's so lovely

Hey everybody!

En ole kirjoittanut taas pariin päivään, mutta kyllä - hengissä ollaan! Takana on joulu ihanine ihmisine ja lahjoinen, nopeasti ohi sujahtanut ja unen täytteinen junamatka sekä hitaasti valuen ja itkun täytteinen bussimatka/Turun poikki koikkelehtiminen.
MUTTA, nyt olen onnellisesti Raumalla! Oi, tätä onnea ja iloa ja rakkautta. Perjantaina pääsen taas kullan luo. Enkä toivottavasti sairastu siihen mennessä... Kamala flunssa ja pääkipu ollut. Hirveä väsykin. Mutta ehkä se tästä. :---)

Tänään haluaisin olla taas vähän fanityttö, ja esitellä teille ihanaa Meryliäni. Jep, _minun_ Meryliäni - oh, yes.
Minä olen aina rakastanut Merylin tyyliä, ja sitä minä teille esittelenkin (+ toki Merylin seksikkyyttä ja kauneutta ja suloisuutta ja ja ja ja ja,...) eri kuvien kanssa. Sekalainen kokoelma kuvia ihanan Mary Louise Gummerin menneisyydestä ja nykyisyydestä!

Merylin tyyli on jostain syystä minusta erittäin kiehtova. Mitä Merylin omista puheista ja lehtijutuista voi päätellä, ei hän ole kiinnostunut muodista - ei sitten ollenkaan. Hänellä on myös, tottakai, stylisti - joka luultavasti tekee ison osan vaatevalinnoista. Mutta itse pidän myös Merylin itse valitsemista, hänen boheemista ja ihanasta, maanläheisestä ja vähän sekalaisestakin tyylistään. Tämä on yksi ihanimmista asuista joita Merylin päällä on nähty - in my opinion. Toki tässäkin on voinut olla stylisti asialla!
The Devil Wears Pradan jälkeen hän olisi saanut kaikki käyttämänsä vaatteet, mutta lahjoittikin ne hyväntekeväisyyteen. How cool is that?
Kuvat hajanaisesti eri vuosista! Osasta vuosista ei löydy hyviä kuvia, tai kuvia ollenkaan. Lähteen näette kuvan oikeasta alareunasta.

Academy Awards/Oscar Gaala, 1979

Academy Awards/Oscar Gaala, 1980

Academy Awards/Oscar Gaala, 1982

Public Conversation on Nuclear Weapons, 1985

Academy Awards/Oscar Gaala, 1986

"Great Balls of Fire" Premiere, 1989

People's Choice Awards, 1990

Footprint Ceremony at Mann's Chinese Theatre, 1994

Academy Awards/Oscar Gaala, 1996

"Necessary Targets" Premiere, 1997

Golden Globe Awards, 2000

Golden Globe Awards, 2003

"The Prime" premiere, 2005

Academy Awards/Oscar Gaala, 2006

Golden Globe Awards, 2007

"Mamma Mia" Press Conference in Sydney, 2008

"It's Complicated" Premiere in New York, 2009

Screen Actors Guild Award, 2010

...ja tässä on siis vain pieni osa Merylin esiintymisistä.
Mitä mieltä sinä olet tämän kaunottaren tyylistä?

Onko se parantunut vai huonontunut kun aikaa on mennyt? Entä Merylin ulkonäkö? Oma mielipiteeni on, että Meryl on vain kaunistunut vanhetessaan.

Muutama sananen itseltäni muutamasta kuvissa esiintyvästä asusta:

-79: Tämä on yksi lempiasuistani Meryliltä, ja ilmeisesti myös yksi hänen omista lempiasuistaan. Meryl käytti samaa mekkoa tasan 30 vuotta myöhemmin, vuoden 2009 Bafta Awardseissa. Can you believe that? Tästä pääset näkemään kuvan. Kuvassa Merylin kanssa hänen miehensä, Don Gummer.

-80: Tästä voisin sanoa samaa kuin edellisestä: yksi lempipuvuistani häneltä. Tykkään puvun hengestä, se huokuu suloisuutta mutta arvokkuutta. Ihana!

-86: Kuvan asukokonaisuus näyttää aluksi hieman oudolta. Itse en ole koskaan ollut paita feat. hame asun suurimpia rakastajia - minä suosisin yhteinästä iltapukua, mutta pidemmän katsomisen jälkeen alan tästä jopa tykätä (ehkä siksi, että se on Merylin päällä...) ja se alkaa näyttää kovin söpöltä. Kyseisessä kuvassa Meryl odottaa lasta - siksikin tuohon aikaan on varmasti ollut hankalaa keksiä päälle pantavaa! Merylin rinnalla taas hänen miehensä, Don Gummer.

-89: Tässä asussa vain on sitä JOTAIN. Jotain ihanaa tyttömäisyyttä, jotain rebelmäistä. Tykkään, tykkään, tykkään. Kamalasti. Rakastan, hih.

-96: Tyypillistä Meryliä: klassista ja yksinkertaista. I love it. Ja musta toimii aina! Etuhiuksista Merylillä en niin kovin paljon tykkää. Parhaiten hänelle mielestäni sopii sivujakaus ja ihanat, tuuheat hiukset! Myöskin blondeista tykkään enemmän hänellä, kuin bruneteista.

-97: Samaa kuin aikaisemmassa: klassisia ja selkeitä linjoja.Tykkään väreistä tosi paljon, ne pukevat Meryliä erinomaisesti. :---) Koru on ihana!

-06: Tässä myös yksi upeimmista puvuista, mitä Merylin päällä on nähty. Vuosi 2006 oli elokuvan The Devil Wears Prada (Paholainen Pukeutuu Pradaan) aikaa, ja silloin Meryl oli erittäin hoikassa kunnossa. Omien sanojensa mukaan hän oli laihimmillaan melkeimpä ikinä. Merylin roolihahmo oli muotilehden päätoimittaja - silloinhan yleensä ollaan hoikassa kunnossa. ;---) Tällaisessa asussa Meryl edusti vuonna 2006 (at Venice Film Festival). Pidän kyseisestä asusta kovasti!

-07: Meryl edustamassa Golden Globeissa nuorimman tyttärensä Louisan kanssa. Tämä asu on ihanan maanläheinen, ja rakastan etenkin vyötärön ympäri meneviä "naruja" jotka tuovat hänen kurvinsa ihanasti esille. Niin kuin aikaisemmin sanoin, vaaleat värit pukevat häntä ihanasti.

-08: Rakastan tätä takkia ja asua muutenkin aivan uskomattoman paljon. Vaikka vaalea pukee Meryliä hyvin, niin pukee myös kirkkaat ja tummatkin värit. Mutta mitä voimmekaan odottaa Rouva Täydelliseltä? Jos jotain tästä asukokonaisuudesta voi sanoa - itse en olisi laittanut avonaisia kenkiä! Kuvassa menossa mukana ihanainen Colin Firth ♥

(Tähän väliin täytyy laittaa, että yksiä lempipuvuistani vuodelta 2009 ovat mm. Golden Globe Awardsien ihana, musta ja selkeä mekko sekä Julie & Julia -elokuva premierissä, Los Angelesissa hänen päällään ollut suloinen, punainen mekko. Kengät, vyö, neule + ko. mekko = )

-10: Ihana, ihana, ihana. Mitä muuta tästä voi sanoa? Meryl käyttää paljon paksuja vöitä pukujensa kanssa, ja ne ovatkin loistava valinta. Hänellä on upeat kurvit joita kelpaakin tuoda esille.

Ensimmäisessä laittamassani kuvassa (vuosi 1979) Meryl on 30 vuotias. Viimeisimmässä kuvassa (vuosi 2010) hän on 60 vuotias. Kuvia on siis kolmenkymmenen vuoden ajalta - huikeaa, eikö? 30 vuotta ja nainen on edelleen pinnalla. Kauniimpana, lahjakkaampana ja upeampana kuin koskaan.

Olisi äärimmäisen mukava saada tähän postaukseen mielipiteitä ja kommentteja joten, KOMMENTOIKAA!

...edes te, rakkaat streepersit...


Kisses and hugs,
Roosa

13 kommenttia:

  1. Tiedät minun mielipiteeni ko. naisesta ja hänen asuistaan. Pure perfection <3 Meryl on vain parantunut ikää myöten. Rakastan.

    VastaaPoista
  2. Juuli: Kyllä, tiedän. Meryl on rakkaus. Aina ja ikuisesti.

    MarieM: Se taitaa olla näistä minunkin lempikuvani. Se on niin kaunis ja ihana. Katsoitko myös tämän? http://www.simplystreepmedia.com/gallery/albums/appearances/2009/baftaawards/bafta2009party022.jpg

    VastaaPoista
  3. OOOKOOO ROOSA luulenpa että tiedät myös minun mielipiteeni, en voinut ees lukea tätä tekstiä kokonaan (heehhhh, harvinaista!) koska olisin todennäköisesti kuollut.
    Tykkään hieman pikkuisen enkä kuollut laisinkaan. Ps. toi eka minkä linkkasit, on todennäköisesti Merylin omaa tyyliä :-D uskoisin vahvasti.
    Pps. nauroin. YOUR MERYL :-------------D
    ppps. rakastanrakastanrakastanrakastan voiko tuota naista jumaloida ja rakastaa enempää voi luoja auta kuolen gr¨dsldglkjkjflkjfdlkfdkl teen kuolemaa kiitos roosa. Täydellisin, mahtavin, paras, upein, seksikkäin, loistavin, positiivisia superlatiiveja tähän 03298849849384 miljoonaa lisää.

    Rakastan.
    Kuolin.
    AAMEN.

    VastaaPoista
  4. MINERVA, RAKKAANI. Olen onnellinen ja iloinen että olen saanut sinulle aikaan suurta iloa (tuskaa) ja onnea (kärsimystä)! Minäkin rakastan sinua ja Meryliä ja Merylin vaatteita ja ahhhhhhh kaikkea mukavaa. Musmuspuspus, kiitos ihanasta kommentistasi <3
    Jatka samaa rataa, kultanen!

    ps. KYLLÄ, MINUN MERYL :---------)

    VastaaPoista
  5. Roosa, olet hassu !!!! <3 ps meryl on kyllä aika ihana

    VastaaPoista
  6. Jeminainen, en kyllä ole - hih! Ja oi, kyllä Meryl on ihana.

    VastaaPoista
  7. Hei, minun oli nyt ihan pakko tulla kommentoimaan, koska katsoin aiemmin jo Jaana S:sta tekemää postaustasi ja olin ihan liekeissä, että JES joku toinenkin fanittaa Jaanaa. Se on niin ihana! Ja nyt vielä Meryl, ehkä lempparinäyttelijäni ulkomaisista kasvoista! Nyt on minulla liikaa samoja ajatuksia ollakseni hiljaa :D Ihana blogi muutenkin.
    t. biozell

    VastaaPoista
  8. Oi, miten ihanaa kun tulit kommentoimaan! Ihan mahtavaa tietää, että tätä lukee joku "tuntematonkin"...
    Ja kyllä, Jaana on <3 Samoin Meryl ja voi kuinka moni muu.
    Kiitos, kiitos, kiitos! Ilmaisethan itseäsi jatkossakin?

    VastaaPoista
  9. AAAHHHHHH KIITOS ROOSA KIDUTUKSESTA <3 ihan kivoja kuvia, meryl on aika tuituitui.

    ja kylllllä mie tykkään merylin tyylistä! ja eikös se oo sanonu, että tykkää vaatesuunnittelusta ja semmosista, muttei välitä muodista. vai oonko väärässä?

    VastaaPoista
  10. Voisin vaikka alkaakin lukijaksi, ei minulla niin paljon muiden blogeja listassa ole :) Ois kiva, jos kans kävisit omaan blogiini lukijaksi. Jollei se sitten ole täysin vastenmielistä :D

    VastaaPoista
  11. Anniina: Hihhhh. Ja jep, voi hyvinkin pitää paikkaansa. Taidettahan se on sekin.

    Biozell: Ehdottomasti alan! Ja minusta Charles Dickens on oikein kiehtova. :---)

    VastaaPoista