15. huhtikuuta 2011

Aurinko paistaa, mut se paistaa läpi vartalosta


Olen aivan hurmaantunut Jamiesta, jälleen kerran... Tämä suloinen koiranpentu, niin kuin ystävieni kanssa häntä kutsumme, olisi Ruotsissa tänä vuonna, mutta voi olla että reissu jää tekemättä rahatilanteen vuoksi... Olen säästämässä suurempaan reissuun, josta ilmoittelen varmasti tässä joskus! Yksi reissu on kesäkuulle jo sovittu - Köpikseen! Tulee varmasti aivan mahtavaa... Koskaan en ole Kööpenhaminassa käynyt!

Olin viime yön siis rakkaan Roosa-Marian luona, ja oli kyllä mukavaa. Kuuntelimme illan jazzia ja Rosku nukahtikin poikittain sängylle. Lopulta kömmimme peittoihin n. kahden aikaan! Aamulla oli onneksi vasta 11:15 kouluun. Rosku nukkui pommiin joten pääsimmekin sitten yhtä matkaa koululle!
Ennen kuin heräsin, höpsöliini ystäväiseni otti minusta salakuvan...


Meidän piti tänään mennä taidemuseoon, mutta emme sitten ehtineet. Huomenna sitten!

Minun pitäisi kai nukkua. Onneksi huomenna saa nukkua pitkään... Sunnuntaina ei saa, koska lupasin mennä serkun tyttöjen kanssa virpomaan. Voitteko kuvitella? Haha, saas nähdä mitä siitä syntyy!

Hyppelen aivan aiheesta toiseen taas, ja teksti on varmasti suhteellisen sekavaa, mutta puolustaudun väsyneellä olotilalla! Istuin kahvilassakin suht. kauan ja juoksentelin kylmässä, kaupungilla... Aurinkokin paistoi koko päivän ja pelkäsin että saan auringonpistoksen. Onneksi en saanut! Mutta, uni varmasti lämpimän peiton alla maittaa todella hyvin.

Tähän loppuun vielä vähän sekalaisia kuvia...

Eilistä iltaa.


Kuvasin myös Roskun ihanaa postikorttiseinää ♥

Me aamulla!
(Toivottavasti Rosku ei tapa mua, jos näkee tämän kuvan...)

Koulun jälkeen menimme Roosa-Marialle taas ja oli aivan pakko kuvata lempimaisemaani. Rakastan tuota ikkunasta avutuvaa näkyä. Paperitehtaassa on se oma mielenkiintoinen kauneutensa, varsinkin ilta-aurinkoon yhdistettynä.

Kiertelimme Oulussa, siellä sun täällä, minkä jälkeen päädyimme kahville...



Illan lopuksi päädyin äidin naisystävän kyydissä kotiin.


Minä vietin erittäin mukavan päivän - toivottavasti tekin.

Ihania unia!

Pus,
Roosa

P.S. Helsinki-ikävä.
P.P.S. Murua ikävä.
P.P.P.S. Oli ihanaa, kun Roskunen soitti pianolla kauniisti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti