14. kesäkuuta 2011

"I'm very fucking grateful to be alive. I have so many friends who are sick or gone, and I’m here. Are you kidding? No complaints!" -Meryl Streep

Mind blowing,
your beauty show it

Amazing, that's what you are
what you are
Amazing, incredible, outstanding,
girl, that's what you are

Mind blowing, your beauty show it
so beautiful
Amazing, you're, that's what you are

That's what you are

Tank - Amazing

Okay, I'm officially in love with Tank. Olen tässä autokoulun teoriakokeeseen harjoitellessa popittanut kaikenlaista ihanuutta, kuten Tankia ja Sara Bareillesia. Luoja, miten paljon maailmasta löytyykään ihanuutta ja varsinkin ihanaa musiikkia.
Olen Tankin lisäksi löytänyt myös suloisen suhteen! Kuulostaa varmasti hassulta, mutta kyllä - suloisen parin. Suhteen poika on tehnyt heistä videon. He molemmat asuvat USA :ssa, mutta kaukana toisistaan... Kyseessä on siis kaukosuhde, ja he tapaavat itseasiassa tänään ensimmäisen kerran and I'm so excited for them! Siis oikeasti. Ylisuloista!


Käykää toki vaikka kommentoimassakin videoon and show your support! Merkitsee varmasti molemmille ihan hirmuisesti. :-)

Odottelen tässä rakasta saapuvaksi koneelle... On taas ihan maailman kamalin ikävä. Varsinkin kun katseli noita kahta ja luki siitä miten he tapaavat. Ensimmäistä kertaa.
Toivon, että aika menisi nopeaa. Lähtö kullan luo siirtyy autokoulun takia, mikä harmittaa aivan ylipaljon. Tarkoitus oli lähteä jo tämän viikon sunnuntaina, tai heti ensi viikon maanantaina. Mutta odotuksen jälkeen kaikki sitten palkitaan! Olen niin onnellinen, että saan olla kesällä pidemmän aikaa murun kanssa.

En ole ottanut kauheasti kuvia tänään, mutta jotain vaatekuvaa ja muuta häröä on... Olkaa hyvät!

Eilen oli vähän kylmä, ja päättelin järjellä ja mittarin avulla että tänäänkin on. Noh, isoshommiin pyörräillessä takki oli kiva, mutta päivällä tullessa oli järkyttävän kuuma...




En ole jaksanut meikata oikeastaan moneen päivään...

Puhdistin laukkuni, ja huomasin että täytyy esitellä tämä ihana korvis! Sain sen synttärilahjaksi äitini taiteilijaserkulta, jonka liikkeessä tyttöystäväni kanssa Helsingissä käydessä vierailimme. ;-) I love it!


Toivottavasti saitte näistä kuvista edes jotain irti. :-)

Ihanat yöt kaikille - minun kultani saapui jo koneelle joten nyt on lopetettava kirjoittaminen!

Pus,
Roosa

P.S. Sinä olet kaunis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti