19. syyskuuta 2011

Ilman sinua olisin sumussa, ilman sinua olisin sadetta

Hei jälleen!

Eilen kotiuduin Rovaniemeltä, jonka jälkeen suunnistin ystäväni Danielan luo yöksi. Sieltä sitten tänään kouluun ja nyt viimein kotona. Illan suunnitelmissa on kullan kanssa mesettelyä ja ystävän kanssa lenkkeilyä - sounds like a good evening to me!

Rovaniemellä oli ihanaa. Kerrassaan ihanaa. En olisi tohtinut lähteä kotiin vielä ollenkaan. Matkalla sinne kuuntelin Antti Tuiskun Minun Jouluni -albumia, joka on yksi lempi albumeistani ikinä. Antilta, ja muutenkin. Se on minulle kamalan rakas levy ja kuuluu Rovaniemi- sekä joulufiilistelyyn. Yleensä aloitankin jälkimmäisen jo näillä main!
Tämän reissun aikana rakkauteni ko. kaupunkiin nousi taas huimasti ja ajatus sinne muuttamisesta ponnahti syvältä mielen perukoilta taas pintaan. Se ei luultavasti tule tapahtumaan, mutta ajatus siitä tuntui todella mukavalta. Ne ihmiset, paikat, ilmapiiri. Se vain tuntui niin omalta.
Yläasteella suunnittelin sinne muuttamista opiskeluja varten. Mielessä oli Rovala-Opisto ja sen pop-/jazzlinja.

Kotiin en Rollosta lähtenyt suinkaan tyhjin käsin - ostin ihanan Nanson valkopunaisen kangaskassin (100% Reilun Kaupan puuvillaa!), kengät sekä hameen. Yritän kuvailla niitä, kunhan ehdin. Hintaa näille tuli yhteensä 4 euroa ja 55 senttiä! Rakastan kirpputoreja.

Olisin halunnut käydä Napapiirillä, mutta sinne emme ehtineet. Päätimme, että sitten lähempänä joulua. Niin kuin moni varmasti tietää, joulu on yksi lempi asioistani! ♥
Toivottavasti pääsen tänäkin vuonna Rovaniemelle, Napapiirille, joulunavaukseen.

Reginan uusi levy on ihana.



Suuren suurin halauksin,
minä

P.S. Psst.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti