15. maaliskuuta 2011

Somedays aren't yours at all, they come and go

Kello on 01:03 ja minun pitäisi olla nukkumassa. Nytkin näpyttelen aivan liian lujaa tätä näppäimistöäkin.

Minä ikävöin kultaani maailman eniten. Niin kamalan paljon, että tuntuu kuin hajoaisin.

Aioin laittaa vaatekuvia ja muuta, mutta taidankin laittaa amatöörimäisiä ilta-aurinkokuvia ja öisiä tahallaan tarkennettuja kaupunkikuvia. Sekaan saattaa mahtua jo kohta varmaan tavaramerkikseni tuleva silmäkuva! (Olen aivan innostunut eyelinerista jota en ennen käyttänyt ollenkaan, joten kuvailen koko ajan!)
Ne ovat hölmöjä, mutta minusta kamalan kauniita.




Toivottavasti näette ihania unia.

Regina Spektor - Somedays

P.S. Kun teitä lukijoita kerta on, niin kertokaahan; millaisia kuvia ja postauksia haluaisitte? Vaatepostauksia? Juttuja päivästä? Runoja tai novellintynkiä? Muuten vain randomia valokuvausta?
Kertokaahan - anonyymikommentointikin sallittu!

10 kommenttia:

  1. Vaatepostauksia! Sulla on kauniita vaatteita. Mielellään sellaisia, joissa olisi kuvia koko asusta, ei vain palasia. Myös päivä kuvina on mun lempparipostaus, joten sellainenkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vastauksesta - yritän järjestää. ;---) Pitää palkata hovikuvaaja, että saan kokokuvia vaatteista, haha.

    VastaaPoista
  3. Kuvapostaukset menneestä päivästä on piristäviä, mutta on kiva lukea myös semmossia sun syvempiäkin pohdiskeluja. Sopivasti semmosta huolettoman rentoa, mutta mukaan vois lisäillä deeper meaning meininkiäkin :)

    peeäs. kuvat susta itestäs on parhaimpia ;)

    VastaaPoista
  4. Kiitoskiitos kovin, ihanaa kun viitsitte kommentoida! Ja joo, toki kirjoittelen kaikenlaisia pohdiskeluja - aina ei vaan voi olla varma kiinnostaako ihmisiä ;---)

    P.S. Oho, hassua! Haha.

    VastaaPoista
  5. Voi Roosa sun vaatteet on aina niin ihastuttavia. Minä täällä vihreänä kateudesta kuolaan niitä. Eli ehdottomasti lisää kuvia vaatteista. Ja olisi mahtava saada vinkkejä mistä löytää HALVALLA yksilöllisiä vaatteita/asusteita.

    Ja sinun syvälliset ajatukse, olen aina rakastanut niitä. Niitä ehdottomasti tahdon luettavaksi.

    VastaaPoista
  6. Kiiiitos, Nanna ♥ Ehdottomasti laitan vinkkejä! Ja voisin alkaa laittamaan tosiaan kokovartalokuvia (kuulostipa härskiltä) ja aina että mistä mikäkin vaate on :---)

    Hih, voi sinua. Tack så mycket!

    VastaaPoista
  7. Minä juuri kuvasin tänään jotain ja äsken tarkastelin videoita! Ties vaikka saisittekin lauluja tässä kohtapuoliin! Pus.

    VastaaPoista
  8. mustakin olis kiva nähdä vaatteita ja lisää lauluvideoita. ja sit vaikka postaus lemppariblogeista tai muista lempparijutuista.

    VastaaPoista
  9. Kuulostaa tosi hyviltä ehdotuksilta! Alan toteuttamaan kyllä näitä ehdottomasti. :---)

    VastaaPoista