2. heinäkuuta 2011

It's you and me and all other people with nothing to do, nothing to lose

Heiheihei!

Voi kamaluuden kamaluus - en ole kirjoittanut kolmeen viikkoon! Oikeasti, tämä on aivan outoa! Ennen en voinut olla päivääkään kirjoittamatta, mutta nyt reissatessa ja kullan luona ollessa kaikki on aivan unohtunut... Saa nähdä kiinnostaakokaan enää ketään lukea, mutta toivon niin! Tulen varmasti olemaan aktiivisempi jatkossa, kun menen takaisin kotiin ja arki tasoittuu.

Olen ollut paljon Helsingissä ja toissapäivänä saavuimme Kööpenhaminasta, jossa olimme kolmisen päivää. Facebookissa minun kavereissani olevat ovatkin jo nähneet kuvia, joita tähän postaukseen laitan muutaman. :-)
Kööpenhamina oli jotain aivan uskomattoman ihanaa. Ehdottomasti sellainen paikka, johon on vielä päästävä takaisin! Meille sattui kunnon helteet ja aurinkokin. Rakastin niitä rakennuksia, kauppoja, ruokaa,... Kaikkea! It was so great!
























Kuvat ovat osaksi aivan sekalaisessa järjestyksessä, as always, mutta se tuskin haittaa!
Noiden päivien aikana kävimme ystävien kanssa syömässä ihanassa amerikkalaisessa ravintolassa, kiertelimme kaupungilla ja shoppailimme, kävimme Tivolissa (huvipuisto Kööpenhaminan keskustassa) jossa en kyllä edes laitteisiin uskaltautunut, junailimme, kaaduimme melko pahasti liukuportaissa (nimimerkillä Musta Perse) sekä pidimme vain hauskaa! Heillä oli maailman suloisin pieni koira, chihuahua; Lulu.

Reissu oli kokonaisuudessaan aivan mahtava. Uusia ystäviä, aurinko, helle, hyvä ruoka (ensimmäinen Burger King -kokemus, ahhh), sekä upea kaupunki. What else can you wish for?

Kulta soitti juuri, että hän tulee kohta hakemaan minut, joten täytyy alkaa valmistautumaan!

Suukkosin,
Roosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti